Skärande bearbetning

Din expert inom skärande bearbetning och CNC-tillverkning

Letar du efter högprecisionsskärande bearbetning och specialiserad CNC-tillverkning? Ölme Mekaniska är din pålitliga partner när det gäller tillverkning av komponenter med fokus på CNC-svarvning och CNC-fräsning. Vi kombinerar expertis, avancerad teknik och flexibilitet för att leverera skräddarsydda lösningar för dina unika behov.

Specialiteter inom skärande bearbetning

Vi är specialister på skärande bearbetning och erbjuder ett brett utbud av tjänster, med fokus på CNC-svarvning och CNC-fräsning. Våra maskinkomponenter tillverkas med noggrannhet och precision för att möta de mest krävande standarderna inom olika industrier. Oavsett om det handlar om att skapa avancerade delar för vattenturbiner, optimerade komponenter för bärgningsbilar eller högprecisionsskärande bearbetning för andra tekniska tillämpningar, är vi redo att ta itu med dina utmaningar.

CNC-Svarvning och CNC-Fräsning av högsta kvalitet

Vår expertis sträcker sig över CNC-svarvning och CNC-fräsning, där vi kombinerar avancerad teknik med erfarenhet för att producera detaljer med snäva toleranser och överlägsen kvalitet. Med en modern maskinpark och ständig teknisk uppdatering säkerställer vi att våra CNC-tillverkningsprocesser är i framkant, vilket ger dig högpresterande och exakt tillverkade komponenter varje gång.

Flexibla systemleveranser

Förutom CNC-svarvning och CNC-fräsning erbjuder vi även kompletta systemleveranser. Vårt breda kontaktnät inom härdning, svetsning, plåtarbeten och ytbehandling gör att vi kan leverera helhetslösningar som täcker allt från bearbetning till montering.

Erfarenhet och dokumenthantering

Vi har lång erfarenhet av att hantera olika projekt och förstår vikten av dokumentation och spårbarhet. Varje detalj kontrolleras noggrant innan leverans, och vår dedikation till högsta kvalitet genomsyrar hela produktionsprocessen.

Kontakta Ölme Mekaniska idag för skräddarsydda lösningar inom skärande bearbetning, CNC-svarvning och CNC-fräsning. Vi är redo att möta dina specifika krav och leverera komponenter av högsta standard för ditt projekt.

Följande tjänster ingår i vårt erbjudande:

Konstruerar verktyg och fixturer

Vi jobbar också med konstruktion av verktyg och fixturer i Inventor cad-system. Dels för att ta fram egna fixturer och verktyg till vår produktion, men även på uppdrag av kunder. MPS-systemet Monitor tar hand om allt från offert till leverans, vilket ger oss bra kontroll på hela processen. Vi tar själva fram olika typer av enklare eller komplicerade detaljprogram till våra maskiner via Cad-Cam Gibbs som är snabbt och effektivt.

Maskinpark

Vår maskinpark håller hög standard och vi ser till att alltid följa med den tekniska utvecklingen.
Se maskinförteckning (pdf).