Om oss på Ölme Mekaniska

Trettio års erfarenhet av skärande bearbetning

Ölme Mekaniska är ett gediget verkstadsföretag med bred kompetens inom skärande bearbetning i många olika typer av material. Företaget startades 1986 i ett garage i Ölme hemma hos Benny Svensson, som är vd och ägare än idag.

Med långa kundrelationer och över 30 års erfarenhet av att tillverka maskinkomponenter till verkstadsindustrin är Ölme Mekaniska en trygg och stabil leverantör och arbetsgivare. Tack vare vår kunskap och flexibilitet kan vi erbjuda dig som kund den bästa lösningen. Vi ser självklart även till att vår maskinpark håller hög standard genom att ständigt bevaka utvecklingen.

Affärsidé

Vår affärsidé är att tillverka kvalificerade maskinkomponenter till verkstadsindustrin. Vi ska uppfattas som en pålitlig och trygg samarbetspartner som kan leverera kompletta lösningar, allt från svarvning och fräsning till ytbehandling och montering.

Vision – långsiktiga relationer genom öppenhet och transparens

Vår vision är att skapa goda och långsiktiga kundrelationer genom att alltid ha ett öppet och transparent företagsklimat.

Värderingar – högt i tak, empati och trevligt bemötande

Eftersom vi sätter ett stort värde i delaktighet vill vi ha ett öppet klimat med högt i tak. Vi är serviceinriktade och levererar ett bemötande i världsklass. Vi ska uppfattas som trovärdiga – du kan alltid lita på vår kompetens. Vår omtanke om arbetsmiljö och miljö är viktigt för oss.

Vi har kunder både lokalt och globalt

Bland våra kunder finns allt ifrån små lokala företag till stora internationella bolag som är världsledande inom sina områden. De är verksamma inom branscherna marin, energi, fordon och gruvindustrin med flera.

Vi är glada över att vi fått förtroendet från dessa kunder år efter år.