Komponenttillverkning hos Ölme Mekaniska

Välkommen till Ölme Mekaniska – Din partner i precisionsbaserad komponenttillverkning.

På Ölme Mekaniska förstår vi betydelsen av kvalitet och precision i varje projekt. Vår expertis inom komponenttillverkning gör oss till ett idealiskt val för både stora och små företag inom en rad olika industrier.

Innovativ komponenttillverkning

Vi specialiserar oss på tillverkning av högkvalitativa komponenter som är avgörande för effektiviteten och prestandan i dina maskiner och system. Vårt team av erfarna ingenjörer och tekniker använder den senaste teknologin och utrustningen för att säkerställa att varje komponent uppfyller de strängaste industristandarderna och kundspecifikationerna.

Varför välja Ölme mekaniska?

Expertkunskap: Vi har en djup förståelse för komponenttillverkning, baserat på årtionden av erfarenhet.

Anpassning: Varje projekt är unikt. Vi skräddarsyr lösningar som passar dina specifika behov och krav.

Kvalitet och precision: Vi använder endast de bästa materialen och den senaste tekniken för att säkerställa högsta möjliga standard.

Kundfokus: Vi arbetar nära våra kunder genom hela processen, från design till färdig produkt, för att säkerställa fullständig tillfredsställelse.

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med komponenttillverkning och fixturdesign? Kontakta oss idag för en konsultation. Låt oss tillsammans ta dina projekt till nästa nivå med oöverträffad precision och kvalitet.

Konstruerar verktyg och fixturer

Vi jobbar också med konstruktion av verktyg och fixturer i Inventor cad-system. Dels för att ta fram egna fixturer och verktyg till vår produktion, men även på uppdrag av kunder. MPS-systemet Monitor tar hand om allt från offert till leverans, vilket ger oss bra kontroll på hela processen. Vi tar själva fram olika typer av enklare eller komplicerade detaljprogram till våra maskiner via Cad-Cam Gibbs som är snabbt och effektivt.

Maskinpark

Vår maskinpark håller hög standard och vi ser till att alltid följa med den tekniska utvecklingen.
Se maskinförteckning (pdf).