Fixturdesign hos Ölme Mekaniska

Välkommen till Ölme Mekaniska – Din partner i precisionsbaserad fixturdesign

På Ölme Mekaniska inser vi vikten av att leverera produkter och tjänster med hög kvalitet och precision. Genom att kombinera vår expertis inom fixturdesign med en djup förståelse för olika industriella behov, erbjuder vi lösningar som passar både små och stora företag över en mängd olika sektorer.

Skräddarsydda fixturlösningar

Vi har specialiserat oss på att designa och tillverka fixturer anpassade efter specifika krav. För varje kund och varje projekt utformar vi lösningar som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna när det gäller funktionalitet och optimering för specifika tillämpningar. Våra fixturer bidrar till att förbättra produktionshastigheten, öka precisionen och säkerställa en hög grad av säkerhet i produktionsprocessen.

Varför välja Ölme Mekaniska?

  1. Expertkunskap Vår kompetens inom fixturdesign bygger på flera decennier av erfarenhet. Detta gör att vi kan förstå och förutse de utmaningar som våra kunder står inför, samt leverera lösningar som är både innovativa och tillförlitliga.
  2. Anpassning Varje projekt vi tar oss an är unikt. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att skräddarsy fixturer som exakt matchar deras specifika behov och krav. Genom att noggrant analysera varje detalj kan vi säkerställa att våra lösningar är perfekt anpassade till den aktuella applikationen.
  3. Kvalitet och precision För att uppnå högsta möjliga standard använder vi endast de bästa materialen och den mest avancerade teknologin. Vår dedikation till kvalitet och precision innebär att varje fixtur vi producerar är noggrant testad och verifierad för att uppfylla strikta kvalitetskontroller.
  4. Kundfokus Vi värdesätter våra kunders behov och strävar efter att skapa långvariga samarbeten. Genom hela processen, från design till den färdiga produkten, arbetar vi nära våra kunder för att säkerställa att alla deras krav och förväntningar inte bara möts utan också överträffas.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur vi kan stödja ditt företag med komponenttillverkning och fixturdesign, är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder konsultationer för att diskutera dina specifika behov och hur vi kan bidra till att förbättra din produktionsprocess. Låt oss arbeta tillsammans för att höja dina projekt till en ny nivå med enastående precision och kvalitet.

Konstruerar fixturer

Vi jobbar också med konstruktion fixturer i Inventor cad-system. Dels för att ta fram egna fixturer till vår produktion, men även på uppdrag av kunder. MPS-systemet Monitor tar hand om allt från offert till leverans, vilket ger oss bra kontroll på hela processen. Vi tar själva fram olika typer av enklare eller komplicerade detaljprogram till våra maskiner via Cad-Cam Gibbs som är snabbt och effektivt.

Maskinpark

Vår maskinpark håller hög standard och vi ser till att alltid följa med den tekniska utvecklingen.
Se maskinförteckning (pdf).